Onze penningmeester door prins Amadeiro XXV onderscheiden met de “onderscheiding van Verenigingsjaren”.

De Carnavalsdinsdag had voor onze penningmeester, Patrick van de Langenberg, een verrassing in petto. Hij werd namelijk door Prins Amadeiro Ricosto di Carnavallo XXV (Ridder van het Reksam, Heer en Meester van Oeteldonk en deszelfs omliggende watervrije moerassen en zandwoestijnen enz, enz, enz.) onderscheiden met de “onderscheiding van verenigingsjaren”.

Lees het bericht verder »

Kwèkfestijn Deelnames

Uitslagen Kwèkfestijn van De Vrolijke Jongens

37 deelnames aan ’t Kwèkfestijn,
eerste maal in 1979, de laatste maal in 2019

Lees het bericht verder »

Vrolijke Jongens winnaar van de “OMA Muziek Award” 2014

Onze carnaval was goed begonnen. Op vrijdagavond hebben we het heel gezellig gehad en lekker kunnen spelen bij Brabant Water en, nadat we eerst gezamelijk bij het Theater aan de Parade in een aparte ruimte lekker hadden gegeten, op het Bambergers 55+ carnaval. Zondagmiddag was een leuke middag bij Sociëteit Orthinon in het Nico Schuurmanshuis en zondagavond zijn we vanuit De Knillispoort gaan dweilen. Lees het bericht verder »

Vrolijke Jongens nu ook op Facebook

Inmiddels is het zover.

We gaan ook met de tijd mee en zijn vanaf nu terug te vinden op Facebook.
Hier vindt u foto’s en nog veel meer van ons en over ons.
U vindt ons natuurlijk onder de vrolijke jongens.
U kunt daar ook terecht voor leuke berichtjes net als in ons gastenboek.

D’n Vrolijke Junkskes en Mèskes worden derde in de Keinderoptocht van Oeteldonk

Voor de vierde keer stond de carnaval’s dinsdagmiddag voor de Vrolijke Jongens in het teken van de kinderoptocht. Weken ervoor is het Crea Bea Team van de Jongens aan het bedenken en uitwerken gegaan, zodat op de twee “Klus”zondagen de kinderen aan de gang konden. Het thema was “Oeteldonk houdt oe jong”, wat wij hadden aangepast naar: “Sportclub Oeteldonk houdt oe jong!!!!” Lees het bericht verder »

De Vrolijke Jongens gespot op Spotify

Uit betrouwbare bron is vernomen dat de Vrolijke Jongens de status van semi profmuzikanten hebben bereikt. Ze zouden namelijk in Spotify (een programma waarop je kan abonneren om zo legaal muziek af te spelen en te downloaden) te vinden zijn. Lees het bericht verder »

De Vrolijke Jongens 5de op het Kwèkfestijn – Voor het eerst in de Finale

Is er op het Kwèkfestijn een nieuwe weg voor de Vrolijke Jongens? Deze vraag stond bovenaan het bericht over onze recordplaats op het Kwèkfestijn van 2010. Lees het bericht verder »

De loting voor het Kwèkfestijn 12-11-2011

01 09:45 (Joker) Alle Daoge Feest

02 09:50 (Joker) Andermans Jeske

Lees het bericht verder »

Vijfde plaats op het Oktoberfest van C.V. De Stappers

Op zaterdag 08 oktober 2011 hadden wij onze eerste optreden van het seizoen 2011/2012. Café Schutterswelvaren in Orthen, ‘s-Hertogenbosch, was door C.V. De Stappers omgetoverd tot een heuze Duitse Bierstübe waar zij een vijftiental clubs ontvingen om er een hele gezellige avond van te maken. Lees het bericht verder »

Alex Bouwman onderscheiden

Op de vooravond van het carnaval moesten wij muziekmaken op “De avond veuraf” van de Oeteldonkse Club in het Amadeiro huis. De reden dat wij hiervoor uitgenodigd waren, was dat een van onze leden, Alex Bouwman, een prinselijke onderscheiding zou ontvangen.

Lees het bericht verder »