Gastenboek

Wanneer u onze site heeft bezocht en ons wilt vertellen wat u er van vindt, kunt u hier een berichtje voor ons achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
46 berichten.
Wendy Wendy uit Oss schreef op 13 februari 2011 om 09:07
Hallo Jongens en Meisjes, Wat hebben we gister een GEWELDIGE,GEZELLIGE Opvrolijker gehad. Nu aftellen naar carnaval. Groetjes uit Oss
herman van dijk herman van dijk uit eindhoven schreef op 29 januari 2011 om 11:36
Geweldige nieuwe site,proficiat! Lees ik het goed in het verslag van het kwekfestijn:"Voormalig muzikaal leider" of is 't een vergissing? Groeten uit Lampegat.
Unne Tromboneur Unne Tromboneur uit Oss schreef op 19 januari 2011 om 11:31
Zoals gezegd een geweldige nieuwe site. Straks lijken we nog op een echte club! Het moet nie gekker worden.
Peter Peter schreef op 17 januari 2011 om 08:57
Ik wil me aansluiten bij de woorden van Mario. Eindelijk een mooie website en ook nog up to date. Allen die zich hiervoor hebben ingezet, bedankt.
Jasper Jasper uit 's-Hertogenbosch schreef op 14 januari 2011 om 19:54
Dank je Mario, maar de meeste credit moet toch echt naar Arthur gaan, die heeft tenslotte op mijn verzoek deze site in elkaar gezet. Ik vul hem alleen maar. Maar.... We zijn allebij wel erg blij met het resultaat en al de complimenten die we krijgen. Iedereen dank daarvoor.
Mario Mario schreef op 13 januari 2011 om 21:11
Hallo allemaal, Tof dat we eindelijk een website hebben (met gastenboek) Goed bezig Jasper!! Ben ik trouwens de allereerste alltime die hier iets in schrijft?? Memorabel moment, ik word er bijna emotioneel van!! Mario