Onze penningmeester door prins Amadeiro XXV onderscheiden met de “onderscheiding van Verenigingsjaren”.

De Carnavalsdinsdag had voor onze penningmeester, Patrick van de Langenberg, een verrassing in petto. Hij werd namelijk door Prins Amadeiro Ricosto di Carnavallo XXV (Ridder van het Reksam, Heer en Meester van Oeteldonk en deszelfs omliggende watervrije moerassen en zandwoestijnen enz, enz, enz.) onderscheiden met de “onderscheiding van verenigingsjaren”.

Ons bestuur had Patrick voor 2017 al voorgedragen voor deze onderscheiding. De reden was dat hij toen 30 jaar lid was en van deze tijd ongeveer 25 jaar als penningmeester in ons bestuur heeft plaats gehad, en nog steeds heeft. Prins Amadeiro XXV zou daarom vorig jaar al deze onderscheiding bij Patrick opspelden, maar door de verslechterde weersomstandigheden moest zijne koninklijke hoogheid toen eerder richting de grote optocht, die eerder zou vertrekken, waardoor hij niet naar de O.M.A. Muziek Award komen, alwaar wij op hem wachtte voor de uitreiking van deze onderscheiding.

Uiteindelijk werd er afgesproken dat zijne koninklijke hoogheid, prins Amadeiro XXV, dit jaar op de dinsdagavond van het carnaval naar de Knillispoort zou komen, waar wij zouden verzamelen. In eerste instantie leek het er op dat de prins het wederom niet kon halen, maar uiteindelijk waren de prins en Patrick aanwezig en kon alsnog deze onderscheiding bij Patrick opgespeld worden.

Patrick, namens de hele club nogmaals gefeliciteerd met de onderscheiding, je mag er terecht trots op zijn, want je hebt hem verdiend.

IMG-20180213-WA0006[1]

IMG-20180214-WA0023[1]

Comments are closed.